Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Викрадена

Рік:
Ор. назва:
Taken
Країна:
Франція
Режисер:
П'єр Морель
Тривалість:
01:33:24
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Головний герой Брайан Міллс шалено любить свою дочку Кім. Будучи офіцером американських спецслужб, він багато пропустив в сімейному житті. Кілька років тому його дружина Ленор пішла до каліфорнійського багатія Стівена і забрала дівчинку. Щоб бути ближче до любимої доньки і заповнити згаяне за роки бездоганної служби, Міллс відмовився від бурхливого життя секретного агента і пішов у відставку.
Кім вже виповнилося 17 років. Французькі родичі її подруги Аманди запрошують обох дівчат провести літні канікули в Парижі. Кім дуже хоче поїхати до Франції. Колишнє подружжя не проти її планів і просить Брайана дати офіційний дозвіл на виїзд неповнолітньої доньки за кордон. Але йому стає не по собі від цієї новини. Брайан проти майбутньої поїздки, так як вважає, що двом юним дівчатам не слід подорожувати одним. Але Ленор і Кім переконують його в тому, що не варто так переживати, адже Аманда минулого літа вже їздила до родичів в Париж. У підсумку Брайан дає дозвіл. Однак передчуття не обдурили відставного офіцера. У Франції дівчину викрадають албанські работорговці. За допомогою зв'язків батько дізнається, що на порятунок доньки у нього є не більше двох діб. Знавіснілий від люті чоловік вирушає рятувати Кім. Він готовий убити всіх, хто брав участь у викраденні дочки. ©Kino4ua Викрадена 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Руслана
    Руслана
    14 лютого 2021 16:47
    + +3 -
    Мені дуже приємно дивить фільми з українським перекладом. Щиро вам вдячна за роботу!!!!!   Я люблю вас УКРАЇНЦІ!!!!!!