Kino4ua.com
PG-13

Викрадена 3

Рік:
Ор. назва:
Taken 3
Країна:
Франція
Режисер:
Олів'є Меґатон
Тривалість:
01:55:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой - колишній агент секретної розвідки США. Ось тільки відомо, що в таких організаціях не буває «колишніх» співробітників. Подібна робота відкладає свій відбиток, і працівникам доводиться все життя ходити озираючись. Це продовження двох історій про Брайана Міллса, який в першій частині врятував свою доньку і розправився з усіма, хто їй погрожував. В наступній частині кінокартини йому довелося захищати вже всю свою сім'ю, на яку здійснювала замах албанська мафія. Два рази чоловік зміг дати тверду відсіч жорстоким головорізам, ось тільки чи впорається він в третій? Адже злочинці відрізняються вражаючою злопамятностью і в цей раз вони мають намір помститися агенту ЦРУ. У якийсь момент герою здається, що про нього забули лиходії, але вони всього лише чекали слушного часу - зараз Міллс вже не працює на уряд, а значить, стає доступною мішенню для бандитів всіх мастей. Для початку його вирішують підставити у вбивстві, тепер герой - основний підозрюваний у злочині, якого він не скоював. Варта правопорядку починають полювання за потенційним убивцею, Брайн змушений ховатися від них і розшукувати тих, хто його підставив. Але чи вийде у героя битися відразу на два фронти? ©Kino4ua Викрадена 3 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?