Kino4ua.com
PG

Маленькі негідники

Рік:
Ор. назва:
The Little Rascals
Країна:
США
Режисер:
Пенелопа Сфіріс
Тривалість:
01:22:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головні герої картини - це діти. Сюжет фільму розділяє хлопчиків і дівчаток на два табори, де хлопчаки виступають в ролі жінконенависників. Клуб справжніх чоловіків, створений під проводом ватажка Альфа. Альфа намагається всіма способами тримати чарівних дівчаток подалі від себе, переводячи їх і жартуючи над ними. Милий ватажок банди в душі не поділяє поглядів свого клубу, а навпаки дуже навіть хоче дружити з юними красунями. Його серце підкорила чарівна особа, з якою він ходить на побачення, пригощає морозивом, катає на човні, читає вірші і цілує в губи. Така поведінка викликає несхвалення у його друзів і членів клубу і вони, в свою чергу, всіляко намагаються перешкодити другу, щоб той не зійшов з вірною доріжки. Головною родзинкою фільму є акторська гра дітей: вони висловлюють свої емоції настільки жваво і реалістично, настільки щиро і сердечно, що фільм виглядає на одному диханні і викликає тільки радісну посмішку і приємні емоції. Безсумнівно, фільм буде до душі, як дитячому поколінню, так і вже зрілому. Дітворі буде весело і забавно дивитися на своїх однолітків, дорослим перегляд цієї картини дозволить згадати і позначати про своє дитинство. ©Kino4ua Маленькі негідники 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?