Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мої думки тихі

Рік:
Ор. назва:
My Thoughts Are Silent
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Антоніо Лукіч
Тривалість:
01:44:54
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

У фільмі, знятому у жанрах комедії та драми піднімається вічна проблема батьків та дітей. Саме мати не пускає головного героя Вадима на роботу до Канади. Він працюючи звукорежисером і музикантом, зустрічає купу проблем і зазнає безлічі невдач у роботі. Така ж криза чекає на нього і в особистому житті. Врешті решт, канадська компанія пропонує йому записати звуки українських тварин Закарпаття. Хлопець із захопленням і творчістю виконує дане замовлення. Але мама, яка поїхала разом з ним, постійно йому заважає та відволікає. Якщо Вадиму вдасться записати голос рідкісного рахівського крижня, він, можливо, зможе покинути «незручну Україну» та вирушити до «привабливої Канади». Але не все так просто… ©Kino4ua Мої думки тихі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кіноманія
    Кіноманія
    23 жовтня 2022 18:45
    + -1 -
    Н-да... Сил вистачило на 50 хвилин перегляду, далі терпець урвався. Навіщо додивлятися, якщо за половину свого кіночасу сюжет так і не розкачався. Виявляється, фільм отримав купу нагород. Хочеться запитати, як в тому анекдоті: "За чЬто?!". 
  2. Христина
    Христина
    14 серпня 2022 15:54
    + 0 -
    Норм. Люблю Ірму. 
  3. Люда
    Люда
    1 липня 2022 21:23
    + +22 -
    Дивно, що навіть під час війни не можна подивитись укр. фільм українською ?
    1. Lesli
      Lesli
      12 квітня 2023 10:26
      + +3 -
      Маєте правду. Неприємно здивована, що українською видалено повсюди, на вимогу правовласників, а мордорською - дивися досхочу (((.
  4. А трейлер
    А трейлер
    4 червня 2021 22:00
    + -1 -
    Так би зразу і сказали
  5. Mariya
    Mariya
    14 грудня 2020 23:43
    + +6 -
    шикарний смішний фільм