Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський Пиріг 3: Весілля

Рік:
Ор. назва:
American Pie 3: Wedding
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Джессі Ділан
Тривалість:
01:39:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету - майбутнє весілля Джима і Мішель, які нарешті вирішили пов'язати себе узами шлюбу. Але не дивлячись на це, головним героєм фільму стає Стіфлер, який більше всіх чекає це весілля. Він сам зголосився бути свідок нареченого і вже бачить себе спокусливим подружку нареченої і підготував цілий список різних приколів, щоб шлях драга до вівтаря ні був нудним. Сам же Джим погоджується на кандидатуру Стіфлера тільки після того, як той пообіцяв навчити його весільного танцю. Потенційний свідок підготував і холостяцьку вечірку зі стриптизерками, і жарт в темряві, де друзі будуть спокушати бабусь, і оригінальний торт, прикрашений лобковими волосками. Хлопці настільки йдуть у відрив під час парубочого, що їх заносить в гей-клуб, де невдалий свідок пробує себе в амплуа гея і танцюриста диско. Фінч вже охолов до мами Стіфлера і вирішив спокусити Мішель, сексапільну сестру нареченої, але вона сподобалася не тільки йому, Стіфлер теж поклав на неї око. В ході боротьби за її увагу вони навіть на час міняються ролями: Фінч намагається вдавати з себе розкутого, стурбованого типу, а горе-свідок зображує інтелігента. З таким розвитком подій навіть складно припустити, у що може перетворитися весілля Джима і Мішель. У всьому цьому божевіллі тільки батько Джима зберігає спокій і завжди готовий допомогти порадою, особливо, якщо його про це не просять. ©Kino4ua Американський Пиріг 3: Весілля 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?