Kino4ua.com
PG-13

Та, що пробуджує совість

Рік:
Ор. назва:
Skammerens datter
Країна:
Данія
Режисер:
Кеннет Кайнц
Тривалість:
01:36:05
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
У центрі подій захоплюючого фільму знаходиться невелика сім'я з казкового королівства. Герої кінострічки «Та, що пробуджує совість» - це мама і дочка, які живуть на околиці королівського повіту, в непримітному будиночку. Але незважаючи на важке існування, кожен в окрузі хоча б раз чув про них - і мати, і дочка, здатні «заглядати людині в душу», розгадуючи справжні мотиви його вчинків і нав'язуючи йому потрібні емоції. Все почалося ще з предків героїнь. Прабабуся була доброю відьмою - тепер такий талант передається всім дівчаткам, які з'являтимуться в сім'ї. Мама виховала дочку правильно - ніхто з них не використовує свій дар в корисливих цілях, діючи виключно з благородних мотивів. Але одного разу члени королівської сім'ї викрадають маму Діни, вони хочуть змусити жінку використовувати здібності, щоб виправдати принца-спадкоємця в убивстві. Спочатку вона хотіла допомогти, але коли дізналася про те, що юнак винен в злочині, відмовилася. За це жінку кидають до в'язниці, і тепер Діна залишається абсолютно одна. Не бажаючи миритися з таким поворотом подій, дівчисько відправляється рятувати свою матір. Чи вийде це у неї? ©Kino4ua Та, що пробуджує совість 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?