Kino4ua.com
PG

Ніч у музеї

Рік:
Ор. назва:
Night at the Museum
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
01:48:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сімейне життя Ларрі закінчилася розлученням, а дружина навідріз відмовляється дозволити йому хоч іноді зустрічатися з сином, якого чоловік дуже любить. Чорна смуга стає ще ширше, коли герой втрачає роботу - нескінченні пошуки нового місця служби закінчуються тим, що Ларрі змушений зайняти місце нічного сторожа в музеї природної історії. Заробітки там сміховинні, але перша ж ніч в музеї змушує нового доглядача по-іншому поглянути на свою роботу: з настанням темряви експонати оживають і повертаються до прижиттєвих занять. Римські легіонери б'ються з ковбоями, скелет тиранозавра завжди радий погризти кісточку, індіанці розкурюють свої трубки, а генерал верхи на коні об'їжджає зали. Дивним чином між персонажами з різних часів складаються стосунки: вони сперечаються і сваряться, ведуть наукові дискусії і кокетують, але в цілому залишаються в рамках свого образу. Ларрі вирішує, що повинен неодмінно помирити всіх своїх підопічних, щоб ночами в музеї панувала доброзичлива обстановка. Причину дивацтв, що відбуваються з експонатами, він уже з'ясував - так діє золота пластина, яку привезли в музей разом з мумією Ахкменра - єгипетського фараона. Але табличка впливає не тільки на мешканців вітрин: нічні сторожа помітили поліпшення самопочуття і готові вкрасти чарівний артефакт, щоб позбутися від старечих недуг. Ларрі повинен впоратися і з цією проблемою теж - тільки так він доведе всім, що не є невдахою. ©Kino4ua Ніч у музеї 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?