Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Куб 2: Гіперкуб

Рік:
Ор. назва:
Cube 2: Hypercube
Країна:
Канада
Режисер:
Анджей Секула
Тривалість:
01:34:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Таємничий куб, створений злим генієм-садистом, знову наповнений новими жертвами. Бранцями дивних кубічних кімнат в кінострічці «Куб 2: Гіперкуб» стали вісім осіб, ніяк не пов'язаних один з одним. Люди не можуть згадати, як вони опинилися в дивному місці, в якому кояться незрозумілі речі. У кожній з кімнат час тече інакше, і навіть сила тяжіння різна. Герої, прийшовши до тями, не можуть розібратися в те, що трапилося, адже в кубічних кімнатах є всього один люк і якщо в нього вийти, то назад в кімнату повернутися вже не можна - вона просто випаровуються. Тепер жертви повинні почати розгадувати головоломки, щоб вибратися назовні. Одна маленька помилка може стати фатальною, і людина залишається бранцем куба навіки. Один з героїв приходить до висновку, що вони мають справу з чотиривимірним кубом і стан його нестабільний, тому в будь-яку секунду він самознищиться. Атмосфера всередині загадкового творіння розжарюється, люди починають втрачати розум і стають некерованими. Лише інстинкт виживання і розум зможуть допомогти героям вибратися з непростої пастки, створеної для вбивств. ©Kino4ua Куб 2: Гіперкуб 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?