Kino4ua.com
R

Бик

Рік:
Ор. назва:
Bull
Країна:
США
Режисер:
Енні Сілверштейн
Тривалість:
01:48:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
14-річна Кріс живе на околиці Х'юстона разом із хворою на діабет бабусею та молодшою сестрою Ченс, в той час як її мати відбуває термін у в'язниці. Потрапивши під поганий вплив однолітків, одного разу вночі вона вривається в будинок свого сусіда Ейба, щоб вкрасти його запаси алкоголю. Повернувшись на Батьківщину вранці після роботи і побачивши в кімнатах безлад, чоловік хоче викликати поліцію, але на прохання бабусі Кріс виявляє поблажливість. Він готовий пробачити крадіжку зі зломом, якщо її внучка погодиться допомагати йому по господарству. Ставши проводити з Ейбом багато часу, дівчина дізнається, що колись він був зіркою родео і мимоволі переймається його захопленням. ©Kino4ua Бик 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?