Kino4ua.com
PG-13

Останній мисливець на відьом

Рік:
Ор. назва:
The Last Witch Hunter
Країна:
США, Китай, Канада
Режисер:
Брек Ейснер
Тривалість:
01:46:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Добро і зло завжди протистояли один одному. Нічого не змінилося навіть після декількох сотень років після першого зіткнення. На боці добра були мисливці, які всіма силами намагалися зберегти баланс. Раніше вони завжди вигравали і тримали ситуацію під своїм контролем. Зараз все змінилося: сили зла сильно зросли, тому мисливцям стало набагато складніше. Внаслідок цього вони зазнали поразки і один за одним померли від чар відьом, які опанували світом. У підсумку в живих залишається лише один мисливець на ім'я Коулдер. Відьми переконані, що їм вдалося здобути перемогу, однак для остаточного тріумфу необхідно розправитися з Коулдером. Останній мисливець на відьом виявляється небезпечним супротивником. У минулому йому вдалося розправитися з королевою відьом. Згідно з передбаченнями сильної чаклунки, саме Коулдер здатний припинити війну, яка проходить непомітно для звичайних людей. Залишається тільки одне питання: чи зможе він це зробити? Мисливець не здатний протистояти всім відьмам, але є один спосіб, за допомогою якого він зможе бути на крок попереду ворога. Коулдеру належить знову вбити королеву, яка знайшла можливість повернутися зі світу мертвих і прагне помститися своєму катові. ©Kino4ua Останній мисливець на відьом 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?