Kino4ua.com
R

Хітмен

Рік:
Ор. назва:
Hitman
Країна:
США, Франція
Режисер:
Ксав'єр Генс
Тривалість:
01:34:14
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У головного героя немає імені. Все що, йому відомо - як вбивати людей швидко і без зайвих труднощів. А вся інформація про нього - Хітмен 47 - може вміститися на клаптику паперу. Це його єдине ім'я, що складається з клички в конторі кілерів і останніх цифр штрих коду, який витатуювано у нього на потилиці. За його плечима десятки виконаних завдань, але останнім стає найнебезпечнішим. Крім усього іншого, ситуацію ускладнює той факт, що хтось його «здав» і тепер за хлопцем полюють співробітники Інтерполу, поліцейські і члени армії людини, якого він повинен був убити. Герой намагається сховатися від мисливців, перебираючись з однієї європейської країни в іншу. І якби він був один, то зумів би сховатися без зайвих зусиль, але у Хітмена з'явилася супутниця - дівчина, врятована їм від російського військового. Він хотів її прогнати, але зрозумів, що не може, так як закохався в красуню ... А це почуття виявилося герою незнайомим, тому «сорок сьомий» вирішив не розлучатися зі супутницею до того часу, поки не розбереться з переслідувачами. ©Kino4ua Хітмен 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Мишко
    24 квітня 2020 21:26
    + 0 -
    Фільм так нічого не зважаючи що косяків просто хмара.Одним словом, блін немаю одного слова . 
      Там всі накурені були,від сценариста і без кінця.

    1. Kino4ua
      24 квітня 2020 23:00
      + 0 -
      Так, можливо laughing