Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Лок

Рік:
Ор. назва:
Locke
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Стівен Найт
Тривалість:
01:24:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон, Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм розповість про молодого хлопця Івана, який хоче домогтися успіху в своєму житті. Але тільки яка ціна цього успіху? Головний герой, як і кожен його одноліток, мріє знайти стабільність і впевненість за допомогою престижної і високооплачуваної роботи і міцного кохання. Чималі здобутки Іван досягає лише в першому пункті своєї мети - начальство бачить в ньому відповідального і важливого працівника, це підвищує самооцінку героя, даючи зрозуміти, що його цінують. Молоду людину чекає довгоочікуване підвищення, яке ще більше наблизить його до мрії. Але тільки не все відбувається в житті так, як плануєш, у долі, зазвичай, зовсім інші плани на цей рахунок. За день до очікуваної події в будинку Івана лунає телефонний дзвінок, який повністю все перевертає. Головний герой виявляється в капкані і має всього-на-всього 3 дні для того, щоб не просто вибратися з нього, а й зберегти власне життя. Що за халепа несподівано обрушилася на невинного і чесного хлопця? А може він не настільки безневинний, яким здається на перший погляд? ©Kino4ua Лок 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?