Kino4ua.com
PG

Матильда

Рік:
Ор. назва:
Matilda
Країна:
США
Режисер:
Денні ДеВіто
Тривалість:
01:38:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
"Матильда" (Matilda) - американський фільм в стилі фентезі і комедії одночасно. Створено в 1996 році. Режисер картини Денні Де Віто також зіграв одну з ролей. Історія про одну унікальну дівчинку Матильду. Ця маленька дівчинка не проста, вона має специфічні здібності. Вона може множити величезні цифри в розумі, пересувати поглядом різні предмети і безліч інших дивовижних речей. Це без сумніву викликає величезне здивування в оточуючих її людей, але тільки не у батьків Матильди. Вони байдужі до неї. Їх не цікавлять не тільки надздібності доньки, але вони навіть не дізнаються як у неї справи і чим взагалі вона займається. Матильда живе і виховує себе сама. У школі ж її завжди дошкуляє дуже сувора директор - жінка. Що буде робити маленька дівчинка? Які цікаві історії будуть? Все це в фільмі "Матильда" побачить глядач. Дуже цікавий фільм який можуть подивитися як дорослі, так і діти. Тут є глибокий, життєвий сенс, який поєднується з дитячою грою. Все легко і зрозуміло. ©Kino4ua Матильда 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?