Kino4ua.com
PG

Радіо Бунтарка

Рік:
Ор. назва:
Radio Rebel
Країна:
США
Режисер:
Пітер Ховітт
Тривалість:
01:29:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
«Бунтарка» (2012) - це смішна мелодрама, створена кінематографістами США. Тара - скромна випускниця звичайної американської школи. Вона не стежить за модними тенденціями, не носить стильних капелюшків і очок, зате в її голові завжди звучить музика. Коли вона залишає шкільну парту, то після занять не поспішає додому або на прогулянки з друзями, Тара захоплена роботою радіо-діджея на місцевій радіостанції. Щоб її ніхто не дізнався з однокласників, членів сім'ї або просто знайомі, Тара ховається за прізвиськом DJ Бунтарка, яке вона собі сама придумала. Тільки на радіо вона почувається вільною, і перед нею відкривається величезна можливість подати себе людям. Музика - це саме те, що вона любить. Вона замінює дівчині і веселі компанії, і не придбану популярність в школі. Але що буде, якщо її таємниця стане відомою серед кола її знайомих? Як тоді до неї ставитимуться однолітки? ©Kino4ua Радіо Бунтарка 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?