Kino4ua.com
NC-17

Місто 44

Події представленого фільму відбуваються за рік до закінчення Другої світової війни. Ось тільки тоді, в 1944, ще ніхто не знав, коли саме закінчиться кровопролиття. Головні герої переїжджають до столиці Польщі Варшави. Щоб утримувати власну сім'ю, центральному персонажу фільму «Місто 44» доводиться влаштовуватися на завод. Кожен робочий день Стефан не тільки втомлюється фізично, а й отримує душевні каліцтва від окупантів. Вся країна все ще під владою фашистів. Хлопець не має наміру більше з цим миритися, йому вдається приєднатися до підпілля, яке планує найближчим часом провести повстання. Вдома Стефана чекають мама і молодший братик, але він все одно ризикує і щовечора зустрічається з іншими підпільниками. Зовсім ще молоді хлопці прагнуть свободи, тому всі думки повстанців присвячені різноманітним планам з повалення фашистського режиму. Але навіть в таких обставинах залишається місце сильному і ніжному почуттю - любові. Наш герой зустрічає серед інших повстанців молоду дівчину. Бедронка теж постійно мислить про свободу, хлопці розуміють, що буквально створені одне для одного. Ось тільки чи зможе їх любов пройти через жорстокі випробування війною? ©Kino4ua Місто 44 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?