Kino4ua.com
R

Страховик

Рік:
Ор. назва:
Autómata
Країна:
Іспанія, Болгарія
Режисер:
Ґейб Ібаньєс
Тривалість:
01:49:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Світ людей давно заповнили роботи, які з легкістю замінили людей у виробництві, в промисловості і в домашньому господарстві, позбавляючи людину від брудної, важкої і рутинної роботи. Жителі великих міст в захваті від своїх помічників, проте, не всі поділяють їх любові до робототехніці і ставляться до неї з великим побоюванням.
Жак Вокан молодий спеціаліст, який працює страховим агентом у великій компанії, що займається виробництвом роботів, також недолюблює це диво сучасного світу. Саме тому він обрав для себе таку професію і тепер розслідує різноманітні суперечки між покупцями і своєю компанією.
На роботі йому доводиться зіткнутися з досить дивним випадком, в якому Жак дізнається про самолікування робота, виготовленого на його підприємстві. Ця справа здається страховику дуже цікавою, тому він із задоволенням починає своє розслідування, в результаті якого Жак Вокан знайомиться з детективом, який надає йому незаперечні факти, які доводять, що роботи стали не просто машинами, а справжніми розумними організмами, здатними до самомоіндіфікаціі, що може привести людство до повного знищення. ©Kino4ua Страховик 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?