Kino4ua.com
PG-13

Проект Альманах / Континуум

Рік:
Ор. назва:
Project Almanac
Країна:
США
Режисер:
Дін Ізраелайт
Тривалість:
01:46:12
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Несподівано для себе, головний герой фільму Девід виявляє, що на старих записах сімейного свята він відбився в дзеркалі таким, яким він виглядає зараз. Але як таке можливо - адже йому в день свята було всього п'ять років ?! Починається пошук розгадки.
За допомогою друзів Девіду вдається виявити, що його батько, який давно пропав безвісти, працював над машиною часу - він залишив про це записи. Трохи пізніше в підвалі будинку він знаходить незрозумілий агрегат, і Девід відчуває його дію на собі. Як він і припускав, це виявляється машина часу. Натхненні друзі кидаються в своє минуле, щоб виправити помилки і підстьобнути удачу - виграти в лотерею, сподобатися дівчини, яка сподобалася, здати іспит. Але ніщо в цьому світі не проходить безслідно. Нормальний хід подій порушується, і життя починає підносити приятелям один за іншим неприємні сюрпризи - пожежі та інші катастрофи. Вони розуміють, що в цьому нема кого звинувачувати окрім самих себе. Раз по раз повертаючись в минуле, хлопці намагаються повернути життя в нормальне русло. Чи вдасться їм це? ©Kino4ua Проект Альманах / Континуум 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?