Kino4ua.com
PG-13

Таймлес: Сапфірова книга

Рік:
Ор. назва:
Saphirblau
Країна:
Німеччина
Режисер:
Фелікс Фуксштайнер, Катаріна Шеде
Тривалість:
01:56:06
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Дивовижне продовження історії про юну Гвендолін Шеферд. Кіно наповнене незабутніми пригодами, загадковими перевтіленнями, любов'ю і прекрасними спецефектами. Гвендолін все також подорожує в часі, але вона тепер не та дівчинка, яка боїться своїх переміщень. Вона робить все осмислено і з користю для себе. Героїня перенесеться в вісімнадцяте століття, вона відвідає знатні бали, одягне розкішні сукні, успішно впорається з кожним завданням і покаже себе з кращого боку. Гвендолін намагається розгадати загадки своєї сім'ї і відкриває завісу сімейної таємниці: дізнається дещо про дідуся.
Супроводжує юну Гвендолін всюди її друг - Гедеон, який завжди рядом і готoв допомогти в будь-яку секунду вирішити за неї будь-яке завдання. Але що якщо Гедеон не той, ким його представляє Гвендолін? А якщо герою є що приховувати від неї? Ці думки часто відвідують Гвендолін. ©Kino4ua Таймлес: Сапфірова книга 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?