Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Стій! Або моя мама буде стріляти

Рік:
Ор. назва:
Stop! Or My Mom Will Shoot
Країна:
США
Режисер:
Роджер Споттісіуд
Тривалість:
01:27:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Джон Борновскі давно живе в Лос-Анджелесі, працює в одному з місцевих поліцейських ділянок і цілком успішно ловить злочинців. Його напарник - сержант Тоні - кращий друг Джо, а їх начальник - чарівна лейтенант Гвен Харпер - дівчина Борновскі. Звичайно нелегко працювати під керівництвом своєї коханої, але Джо справляється. Адже він з дитинства привчений до владних жінок і може легко з ними ужитися. Мати Джо, Тутті Борновскі, саме така, і головний герой дуже радий, що дитинство залишилося позаду, і тепер він - сам собі господар. Ось тільки даремно радів бравий сержант, тому що бабуся Тутті вирішує провідати сина, нехай навіть для цього їй доведеться в своєму поважному віці зробити переліт. Джо не був готовий до такого повороту, але найбільше до того, що послідувало після прибуття улюбленої мами ... Ще не забувши свої навички в доведенні сина до сказу, Тутті приймається наводити порядок в холостяцької барлозі Джо. І поки мама відмиває вікна, драїть підлоги і стирає брудні сорочки, герой божеволіє від нових порядків у власній квартирі. Правда Гвен легко знаходить спільну мову з потенційною свекрухою, і в усьому підтримує стареньку. Знав би Джо, що на цьому його неприємності тільки починаються! Волею випадку головний герой картини «Стій! Або моя мама буде стріляти» потрапляє на місце злочину в компанії Тутті. Невгамовна бабуся не в силах всидіти на місці і незабаром вплутується в історію і стає свідком злочину! Опинившись в самому епіцентрі подій, Тутті і тут вирішує взяти командування на себе. І як би не хотів Джо позбутися від набридливої матусі, йому доведеться запастися терпінням. А ось бандитам краще бути обережніше ... ©Kino4ua Стій! Або моя мама буде стріляти 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Echo650
    28 листопада 2023 02:40
    + +1 -

    Це вже класика... Далека класика 90-х