Kino4ua.com
PG

Гремліни

Рік:
Ор. назва:
Gremlins
Країна:
США
Режисер:
Джо Данте
Тривалість:
01:46:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Що б ви хотіли отримати в якості різдвяного подарунка? Батько Біллі Пельтцера, винахідник-невдаха Ренделл, вирішив порадувати свого сина пухнастою милою істотою під назвою Могвай, яка випадково потрапила йому на очі в таємничому китайському магазинчику. Продавець попередив Пельтцера-старшого, що могвая ні в якому разі не можна мочити, годувати після опівночі або направляти на нього яскраве світло.
Спочатку Різдво обіцяє бути спокійним. Сімейство Пельтцер прив'язалася до свого нового вихованця, який отримав ім'я Гізмо. Але через необережність Біллі на нього потрапляє вода, що тягне за собою катастрофічні наслідки. Від Гізмо відокремлюються невеликі хутряні кульки, з яких, як з яєць, вилуплюються нові Могваї. На відміну від тихого і поступливого прародителя вони дуже неслухняні і пустотливі, через що вкрай розгублений юний герой робить другу помилку - годує їх після 12 години ночі. Всі Могваї, крім Гізмо, моментально перетворюються на невеликі кокони, і ось тут і починається справжній жах. З коконів виходять злі, агресивні і невиховані гремліни, спраглі все знищувати і трощити. Вони негайно розбігаються по всьому місту, руйнуючи будинки і навіть вбиваючи людей, причому все це супроводжується абсолютно дикими витівками і сатанинським сміхом. Прийшовши в жах Біллі разом з Гізмо і новою подругою Кейт вирішують зупинити це, але в поліції їх вважають психами. Тепер вся надія жителів тільки на Біллі і його друзів. ©Kino4ua Гремліни 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?