Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Фіксікі (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Фиксики
Країна:
Росія
Категорія:
Режисер:
Василь Бедошвілі, Андрій Ковпин, Сергій Меринів
Тривалість:
00:06:04
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Дитячий мультсеріал, заснований на знаменитій повісті Е. Успенського «Гарантійні чоловічки», розповідає глядачам про пригоди маленьких чоловічків, які живуть всередині побутових приладів. Неозброєним поглядом Фіксікі не помітні - їх насилу можна розгледіти навіть через окуляри, тим більше що герої не люблять бути на виду, трохи що перетворюючись в болтики і гвинтики, щоб сховатися від погляду людей. Мультсеріал розповідає про цілу родину Фіксіків, що живуть в квартирі маленького хлопчика. Велика частина пригод випадає на частку Нулика і Сімки - сестрички з братиком, які раз у раз потрапляють у незручні ситуації. За ними стежать дідусь Дедус і мама з татом. Також в пригодах героїв часто беруть участь їхні однокласники. Основне завдання всіх цих маленьких героїв - ремонт техніки що вийшла з ладу. І, між іншим, їх робота приносить плоди: згадайте будь який прилад що начебто зламався, який раптом починає нормально працювати після удару по ньому. Випадковість? А ось і ні, просто від удару активізується маленькі Фіксікі, які починають ремонт ... ©Kino4ua Фіксікі (1, 2, 3, 4 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?