Kino4ua.com
PG-13

Ну, хто б казав 2

Рік:
Ор. назва:
Look Who's Talking Too
Країна:
США
Режисер:
Емі Хекерлінг
Тривалість:
01:16:59
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ОРТ
Сімейна комедія «Ну, хто б казав 2» (Oh who would say 2) порадувала всіх своїм виходом на телеекрани в 1990 році. Комедія є довгоочікуваним продовженням «Ну, хто б казав». У новій комедії нас чекає поповнення сім'ї головної героїні Моллі. Крім придбаного друга по імені Джеймс, улюбленого сина Мікі, вона незабаром чекає появи на світ ще однієї дитини. Довгоочікувана дівчинка повинна з'явитися на світло з дня на день. Джулі з'являється на світ несподівано. Батьки шалено люблять малятку. Тільки ось Джеймс дитину не сприймає всерйоз. Він прекрасно зрозумів, хто вона є насправді. Джеймсу доводиться туго, тому що вся увага належить молодшій сестрі Джулі. Але хлопчик не впадає у відчай, адже у нього є вірний друг по імені Едді. Тільки йому Джеймс може мабуть і довіритися. Дана комедія - дуже добре кіно. Вона не містить вульгарності і дурних жартів. Свої ролі актори виконують природно і оригінально. Музичний супровід відмінно підходить кожній окремій ситуації в комедії. Вона створена для тих, хто вважає за краще перегляд сімейного спокійного кіно, вдома, сидячи біля телевізора. ©Kino4ua Ну, хто б казав 2 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?