Kino4ua.com
480p
PG-13

Дивись хто тепер говорить / Ну, хто б казав 3

Рік:
Ор. назва:
Look Who's Talking Now!
Країна:
США
Режисер:
Том Ропелевскі
Тривалість:
01:31:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Первый канал
Сім'я Моллі і Джеймса справляє враження щасливої: вони разом вже кілька років, виховують чарівних малят. Але свої неприємності є і в їхньому мирному житті. Працьовита і колись перспективна жінка втратила роботу і не може знайти собі справу до душі, а її чоловік зумів піднятися кар'єрними сходами, тому його зарплата істотно збільшилася. Такого видного чоловіка не могла не помітити самотня багачка Саманта, яка не гребує зруйнувати чужу сім'ю на догоду власної примхи. Ця стильна красуня пробує підкупити і дітей свого обранця: знаючи, що синочок Джеймса обожнює собак і потай мріє про чотириногого приятеля, хитра Саманта дарує малюкові красеня-пуделя, звичайно ж дорогого і з родової. Цуценя звуть Дафна. Але за дивним збігом обставин в будинку героїв сімейної комедії «Дивіться, хто тепер заговорив» в цей же вечір з'являється ще один вихованець - милий пес Рокс, нехай і не настільки граціозний, але вірний. Спочатку цуценята терпіти один одного не можуть і в спробі з'ясувати відносини влаштовують в будинку моторошне безладдя. Однак поступово вони стають кращими друзями. Чи зуміють вихованці допомогти своїм господарям налагодити відносини? ©Kino4ua Дивись хто тепер говорить / Ну, хто б казав 3 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?