Kino4ua.com
PG

Супермен 2

Рік:
Ор. назва:
Superman II
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Річард Лестер, Річард Доннер
Тривалість:
02:07:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий K1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На цей раз Кларку належить протистояти ще більш сильному ворогу. Рятуючи Париж від вибуху ядерної бомби, Супермен викидає її в космос, де лунає вибух величезної потужності. Вибух пошкодив космічну в'язницю, в якій відбували покарання три найнебезпечніших злочинця. Ще під час руйнування Криптону, Джор-Ел, батько Супермена, засудив генерала Зода і двох його послідовників до довічного ув'язнення в тюрмі. Але тепер злочинці опинилися на волі і загрожують знищити Землю і Супермена. Кларк все своє життя був впевнений в тому, що він - єдиний кріптонец, хто вижив. Зараз він закинув свій геройський костюм, щоб бути поруч з коханою дівчиною, Лоїс Лейн, яка розкрила таємницю його особистості. Але спокій і просте земне життя йому можуть тільки снитися: три його недружніх земляка вже нанесли серйозні удари по США і захопили в полон президента держави. ©Kino4ua Супермен 2 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?