Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Повернення Супермена

Рік:
Ор. назва:
Superman Returns
Країна:
США
Режисер:
Брайан Сінгер
Тривалість:
02:34:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Понад п'ять років Земля була покинута героєм, який захищав її від самого різного зла. І зараз, через так багато часу, відбувається повернення Супермена. Але повернувши до краю, що став рідним, Кларк Кент не може виявити нічого втішного. Його красуня-кохана Лоїс вже влаштувала своє особисте життя - у неї навіть є дитина, лиходій Лекс Лутор все ще намагається придумати спосіб захопити світ і знищити свого ворога, а люди вже навіть не згадують про надлюдину в червоному плащі. Але його поява не проходить без уваги. Журналісти з усього світу навперебій задають Супермену десяток питань. Але їх більше хвилює навіть не те, де пропадав герой, а причини відключення електроенергії по всій планеті. Намагаючись це з'ясувати, Кларк дізнається, що в руки Лекса потрапила величезна кількість кріптоніта, і хвилеподібне зникнення енергії в світі пов'язано з його експериментами з зеленим каменем. Чи зможе Супермен перемогти свого заклятого ворога в цей раз? Як відреагує на його появу міс Лейн? ©Kino4ua Повернення Супермена 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Mariya
    Mariya
    20 грудня 2020 18:48
    + +2 -
    + Попри те, що тут немає мега спецефектів чи графіки, діалоги, теми - на висоті. Акторська агра переконлива. Музика взагалі шикарна. Один з улюблених фільмів.
    - Мінусами можна вважати наївні моменти і не сильну гру другорядних акторів.

    Моя оцінка все ж 8/10. Це по суті сімейний фільм як "Сам удома" =)