Kino4ua.com
PG-13

Знамення

Рік:
Ор. назва:
Knowing
Країна:
США, Великобританія, Австралія
Режисер:
Алекс Прояс
Тривалість:
02:01:29
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
50 років тому учні однієї початкової школи намалювали малюнки на тему майбутнього планети. Всі зображення були зібрані і поміщені в капсулу, яку закопали на півстоліття. Після розтину капсули, один лист що відрізняється від інших малюнків -  з незрозумілими цифрами - виявляється в руках звичайного школяра. Батько хлопчика Джон Кестлер - астрофізик, професор одного з провідних університетів країни. Спочатку він не бачить зв'язку в цих цифрах і думає, що це звичайна фантазія дитини. Однак пізніше з'ясовується, що цифри мають 100% збіг з датами і координатами катастроф сучасності і всіх катаклізмів у світі, які траплялися протягом цих 50 років. Цілий список взаємопов'язаних значень потрапив в руки Джона. На ньому вказані точні координати лих, а також число жертв. Багато трагічних подій вже збулися з максимальною точністю. Але на аркуші записані цифри ще трьох катастроф, які ось-ось повинні відбутися. Чи зможе професор запобігти трагедії? Чи зуміє вчений попередити про те, що людству загрожує смерть? ©Kino4ua Знамення 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?