Kino4ua.com
PG-13

16 кварталів

Рік:
Ор. назва:
16 Blocks
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
01:37:37
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Джек Мослі - поліцейський з Нью-Йорка, довгі роки ніс службу в одній з дільниць міста. Доля не надто щадила чоловіка, і він відповідав їй тим же - буркотливий, майже байдужий, він не був улюбленцем серед колег і начальства. Джек недолюблює порожню балаканину, поважає випивку, часом готовий переступити межу закону, але все ще визнає честь мундира. Втомлений від роботи і від життя, він просто виконує те, що повинен, кожен день очікуючи, коли прийде час вирушити додому і гарненько напитися. Едді Банкер - енергійний чорношкірий хлопчина, волею випадку став свідком злочину. На відміну від Мослі, він любить поговорити на різні теми і навіть смертельна небезпека йому не перешкода. Доля зіштовхує головних героїв в одному місці - поліцейській дільниці, де Джек отримує наказ доставити свідка в будівлю суду. Його свідчення першорядні для розслідування, і служителі закону зобов'язані захистити Банкера. Все, про що мріє сам Едді - виплутатися з цієї халепи. Між будівлею суду і ділянкою, де тимчасово охороняється свідок, - 16 кварталів, подолати які можна за лічені хвилини. Ось тільки злочинці, які не бажають опинитися за гратами, готові піти на все, щоб Едді не дістався до мети живим. Здається, майбутній шлях буде багатий на пригоди ... ©Kino4ua 16 кварталів 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?