Kino4ua.com
R

Восьмий клас

Рік:
Ор. назва:
Eighth Grade
Країна:
США
Режисер:
Бо Бернем
Тривалість:
01:33:39
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) iTunes
Якщо ви віддаєте перевагу історії, що вражає не бюджетом або популярністю акторів, а оригінальним і життєвим сюжетом, то «Восьмий клас» - вірний вибір. Фільм в подробицях розповідає про те, як проходить дорослішання у сучасних дітей, яких оточують всілякі технології. Тринадцятирічна Кайла готується перейти в старші класи. У школі дівчинка регулярно стикається з різними труднощами, про які розповідає на своєму Youtube-каналі. Там вона викладає відеоролики, записуючи свої думки з того чи іншого приводу, або ділячись зі своїми передплатниками важливими порадами. При цьому Кайла не вибирає якусь одну тему, зачіпаючи абсолютно різні аспекти свого життя. Після сварки з однокласницями героїня міркує про дружбу, глузування хлопчаків змушують її шукати вищий сенс в любові, а конфлікти з батьками - міркувати про нерозуміння між дітьми і дорослими. Кайла не соромиться розповідати про особисті проблеми, вважаючи, що таким чином вона зможе захистити кого-небудь від скоєних нею помилок. При всьому цьому героїня справжня і щира - вона не намагається грати на почуттях глядачів, максимально чесно розповідаючи їм про те, що відбувається в її житті. ©Kino4ua Восьмий клас 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?