Kino4ua.com
R

З п'ятої до сьомої: Час коханців / З 5 до 7. Час коханців

Рік:
Ор. назва:
5 to 7
Країна:
США
Режисер:
Віктор Левін
Тривалість:
01:36:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дії відбуваються в надзвичайно красивому місті Нью-Йорку. Саме там проживають два головних персонажа цієї кінострічки. Він - письменник-початківець, а вона - молоденька красуня, яка встигла вийти заміж за одного французького дипломата. Дівчина розуміла, що це шлюб з розрахунку і не більше, адже у її сімейства були великі проблеми з грошима, і їй не доводилося вибирати. Але зараз, коли в житті пішло суцільне розчарування через відсутність любові, пригнічена затишшям на особистому фронті героїня розуміла, що могла вчинити трохи інакше, і тоді б життя пішло зовсім по іншому маршруту. І ось одного разу, коли наші герої зустрілися, то зрозуміли, що їх звела один з одним доля. Обидва до цього моменту були нещасні, але тепер, можливо, почнеться нова історія в їхніх долях. Жінка розуміє, що вона не зможе піти від свого чоловіка, інакше їм доведеться бігти, так як життя в місті просто не буде. І тому вона зі своїм новим коханим вирішує зустрічатися таємно. У них буде всього дві години на їх дивовижну любов. Для багатьох амбітних особистостей дві години - це ціла вічність, а для цієї закоханої парочки - немов одна хвилина. Вони чекають нових змін, паралельно мріючи, що їх любов вийде на новий рівень. ©Kino4ua З п'ятої до сьомої: Час коханців / З 5 до 7. Час коханців 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?