Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Портал Юрського періоду: Новий світ (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Primeval: New World
Країна:
Великобританія, Канада
Режисер:
Енді Мікіта, Мартін Вуд, Аманда Тепінг
Тривалість:
00:43:03
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Еван Крос - дослідник, який захоплено займається вивченням аномалій, порталів та інших непідвладних розумінню нормальної людини явищ. Одна з сюжетних ліній - безслідна пропажа вісім років тому Хелен Каттер, і, так само несподівана її поява без пояснення причин і зазначення місця перебування.
Пошук відповідей на питання відбувається на тлі великої кількості доісторичних істот, тут немає жахливих сцен пожирання людей, тварини страшнувато, але не надто небезпечні для головних героїв. Команда Евана - не вбиває супергероїв, вони винайшли детектор аномалій і успішно досліджують незрозумілі явища. Безрезультатна біганина за динозаврами і велика кількість штампів не прикрашає серіал, лише восьма серія радує оригінальністю і швидкістю розвитку подій.
Режисура та акторська гра цілком на рівні, а дещо наївний сюжет буде цікавий і зрозумілий дітям. Якщо не хочеться витрачати час, але є прагнення отримати уявлення про зміст серіалу, подивіться першу, восьму і три останні серії.
Портал Юрського періоду - цілком пристойний фантастичний бойовик. ©Kino4ua Портал Юрського періоду: Новий світ (1 сезон) 2012 – 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?