Kino4ua.com
R

Дівчина у лабіринті

Рік:
Ор. назва:
L'uomo del labirinto
Країна:
Італія
Категорія:
Режисер:
Донато Каррізі
Тривалість:
02:10:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Неймовірна спека накрила місто, назавжди змінивши життя городян. Тепер тільки вночі є можливість займатися роботою, спілкуватися, проводити час з близькими і намагатися вижити. Однією з таких ночей приходить до тями юна двадцятирічна Саманта Андретти. Вона розуміє, що знаходиться в кімнаті без вікон на лікарняному ліжку. На одній зі стін розташовано дзеркало, але свого відображення в ньому побачити не може. Страшно, але вона нічого не пам'ятає. Доктор, що займається цією пацієнткою вже кілька років, намагається проникнути в таємниці її минулого. Йому відомо, що 15 років тому дівчина була викрадена і замкнена в лабіринті, в який не міг проникнути навіть сонячний промінь. Але кому саме знадобилося викрадати маленьку дівчинку і піддавати її жорстоким випробуванням? ©Kino4ua Дівчина у лабіринті 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?