Kino4ua.com
PG-13

Проблемна дитина 2

Рік:
Ор. назва:
Problem Child 2
Країна:
США
Режисер:
Брайан Лівант
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Навряд чи можна знайти більш нестерпну дитину, ніж Джуніор Хілі, адже цей шибеник - справжній диявол у плоті. Нещасні ті, хто зустрів Джуніора на своєму шляху - знайомство з ним обіцяє безліч дрібних і не дуже неприємностей. Адже цей хлопчик просто обожнює доводити всіх навколо, за що в минулому кочував по прийомним сім'ям. Але зараз у нього є батько - Бен Хілі, єдиний, хто стоїчно виносить всі прокази Джуніора і, не дивлячись ні на що, продовжує любити прийомного сина. Не так давно Бен і його колишня дружина Фло оформили папери, і відтепер розведений чоловік, прихопивши Джуніора, вирішив перебратися в більш безпечний квартал міста. Ось тільки Бену було невтямки, що в цьому кварталі живе занадто багато самотніх жінок, готових на все заради того, щоб домогтися розташування привабливого молодого батька. Тепер-то Джуніору є де розгулятися! У другій частині кумедною комедії «Проблемна дитина 2» «жінки що розвелися» відкривають полювання на Бена, а хлопчик - на них. Веселощів додає і той факт, що в будинок, де живуть батько і син, приїжджає старший Хілі - Великий Бен, новознайдений дід Джуніора. Дуже старий і дуже буркотливий, він - справжня знахідка для такого шибеника, як його прийомний онук. Правда поки хлопчик відволікався на діда, чергова «мисливиця» встигла «уярмити» Бена-молодшого. Тепер Лаванда Дюмор, а саме так звуть нову подругу тата Джуніора, збирається не тільки «окільцювати» Бена, але і назавжди позбутися від самого хлопчика, повернувши його назад в дитбудинок. Але головний герой не збирається так просто здаватися і призводить до хати дівчинку Тріксі, таку ж проблемну і вивертку, як він сам. У хід йде важка артилерія ... ©Kino4ua Проблемна дитина 2 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?