Kino4ua.com
R

Рейд: Спокута

Рік:
Ор. назва:
The Raid: Redemption
Країна:
Індонезія
Режисер:
Ґарет Еванс
Тривалість:
01:41:04
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет починає розгортатися навколо загону спеціального призначення, який отримав термінове завдання - бійцям необхідно штурмом взяти найвищу будівлю в своєму районі, де засіли самі пропащі злочинці. Розташована неприступна фортеця в нетрях Джакарти. На самому верхньому ярусі сховалася фінальна мета головних героїв фільму «Рейд» - багатий наркобарон, який оточив себе самими вмілими найманцями. Спецназівці мали провести операцію без зайвого шуму, не привертаючи до себе сторонніх поглядів, але через фатальну випадковість їх вилазка перетворюється на справжнє полювання, причому вони виступають в якості жертв. Повернутися назад вони ніяк не можуть, а попереду перед ними цілих 30 поверхів, кожен з яких набитий збройними головорізами. Зараз в процесі немає ніяких правил - це звичайна гонка на виживання, в якій зможе перемогти лише найсильніший. Тут же розгорнеться зворушлива драма, коли трапиться возз'єднання для двох братів, які вже давно вважалися убитими. ©Kino4ua Рейд: Спокута 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?