Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Люблю назавжди

Рік:
Ор. назва:
Endless Love
Країна:
США
Режисер:
Шана Фест
Тривалість:
01:44:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Романтична історія про мінливості кохання. Шанувальники любовних драм з обов'язковим хеппі-ендом однозначно залишаться задоволені переглядом.
Історія починається з того, що герой позичає машину і відразу ж стає об'єктом інтересу слабкої статі. Він зустрічає чарівну дівчину. А далі події розвиваються дуже стрімко. Молода людина представлений батькам дівчини, і здається, все ідеально. Далі за логікою речей повинна відбутися весілля, народження дітей і щасливе спільне життя в заміському будинку. Але ідилію закоханих порушує батько дівчини. Він засмучений вибором чада, і сподівається внести розбрат у відносини героїв. А тут як раз стало відомо, що хлопець зовсім не без гріха, але це вже в минулому. Зараз хлопець готовий на все заради кохання. Але правда, яка спливла назовні, не може не відбитися на почуттях коханих. До того ж, соціальні відмінності між молодими також перешкоджають їхньому щастю. Тепер головні герої опиняються в непростому положенні. Їм належить ухвалити важливе рішення: спробувати зберегти відносини або відпустити один одного? ©Kino4ua Люблю назавжди 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?