Kino4ua.com
PG-13

Помпеї

Рік:
Ор. назва:
Pompeii
Країна:
Канада, Німеччина
Режисер:
Пол В. С. Андерсон
Тривалість:
01:44:59
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Історичний фільм-катастрофа «Помпеї» знятий відомим англійським кінорежисером Полом Вільямом Скоттом Андерсоном. Сюжет картини розповідає про романтичну історію кохання звичайного раба Майло і дівчини з багатої і знатної родини, що розгорнулася на тлі загибелі одного з найбільших давньоримських міст - Помпеї, який був повністю похований під товстим шаром лави і попелу в результаті виверження вулкана Везувій.
Майло останній з роду кочівників, які колись жили на островах Британії, які були повністю знищені римлянами 62 року н.е. Його батьки загинули, а самого зробили рабом. Одного разу, коли він став справжнім чоловіком, Майло переправляють в Помпеї, для участі в смертельних гладіаторських боях. Там він знайомиться з дівчиною Кассією, і між ними практично відразу спалахують почуття. Однак їм не судилося бути разом, тому що він раб, а вона з багатої сім'ї, та й до всього іншого незабаром повинна стати, хоч і не по своїй волі, дружиною дуже впливового римського сенатора Корвуса. ©Kino4ua Помпеї 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?