Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дім літаючих кинджалів

Рік:
Ор. назва:
Shi mian mai fu
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Чжан Імоу
Тривалість:
01:59:31
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий хлопець Джин не є зразком для наслідування, він бунтар і ворог, для уряду того часу, зараз його головною місією є захист дівчини. Саме він повинен доставити її до місця призначення і простежити, щоб бунтарка залишилася в живих. Воїн, який захищав свою підопічну до останньої краплі крові несподівано для себе розуміє, що це для нього більше, ніж просто борг. Він закохується, і дівчина відповідає йому взаємністю. Але чи є на війні місце для любові? Молодим людям доведеться пройти тисячі випробувань, щоб захистити свою любов і один одного. А так же їм доведеться виконати місію, яка була їм доручена. Вороги будуть плести інтриги і намагатися зруйнувати те, що дала їм природа - їх справжня любов. ©Kino4ua Дім літаючих кинджалів 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?