Kino4ua.com
R

Горянин / Горець

Рік:
Ор. назва:
Highlander
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Рассел Малкехі
Тривалість:
01:56:38
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На міській парковці сходяться в небезпечній битві дві дивні людини, які привертають увагу жителів, і вони викликають поліцію. У своїй бійки незнайомці використовують мечі, і один з бійців пронизує свого супротивника на смерть. Помітивши поліцейських, переможець намагається сховатися, але його оперативно затримують і доставляють у відділок. Там чоловік ділиться своїми спогадами про події кількарічної давності, які стали вирішальними в його долі. А в цей час криміналіст оглядає меч затриманого і здогадується про його давнє походження. Також з'ясовується, що існує другий меч, який пропав таємничим чином. Злочинця записують під ім'ям Рассел Неш і визначають його професію як продавець антикваріату. Однак незабаром з'ясовується, що Рассел насправді - шотландський горець Маклауд, що належить до особливої раси воїнів. Смерть може наздогнати Маклауда тільки при обезглавленні спеціальним мечем. Його головний ворог - лицар Курган, протистояння з яким триває століттями. Тепер героїв занесло в даний час, де і повинна відбутися їх вирішальна битва. ©Kino4ua Горянин / Горець 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?