Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Снігобур / Крізь сніг (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Snowpiercer
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Хоуз, Сем Міллер, Хелен Шейвер
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaibaKo, ColdFilm, Gears Media, HDrezka Studio, HDRezka Studio (Украинский), IdeaFilm, LostFilm, NewStudio, Octopus, TVShows, Дублированный, Субтитры, Украинский
На планеті Земля в недалекому майбутньому трапилася катастрофа. Все, що було покрито лісами і садами, зникло під товстим шаром льоду і снігу. Життя можна було виявити тільки в одному місці, в великому поїзді, який постійно мчав по магістралі. У найперших вагонах сиділа еліта, а всі наступні займали прості люди. Ті, хто перебував в самому кінці поїзда, могли порівняти своє існування з відсидкою в концтаборі. Тут було повно хвороб, панувала бідність. Але саме тут знаходилася людина, яка могла внести справедливість в цей тлінний світ. Але його придушували ті, яких було більше, а саме, ображені і принижені. Як би вони не старалися дати йому розібратися з цим, було ясно, що кожна ідея, незважаючи на те, що вона має свою темну сторону, має і свої переваги. І тепер цей мандрівник повинен повернути все на свої місця. ©Kino4ua Снігобур / Крізь сніг (1, 2, 3 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Дмитро
    Дмитро
    11 липня 2021 14:32
    + +2 -
    Наталія, погоджуся з Вами, кожна серія захоплива, та має свою ізюминку. На одному подиху передивився перший сезон, та другий (HDrezka Studio). Та другий сезон був так само не передбачуваний, як і перший. Єдине, що було очевидне, що вони будуть боротися до кінця за контроль над потягом :)
    Моя оцінка 10/10 - на мою думку, перший і другий сезони - виправдали своє очікування, та, з нетерпінням чекатиму продовження захоплюючої утопії!!!
  2. Наталія
    Наталія
    25 жовтня 2020 19:21
    + +2 -
    Цікавий серіал. Кожна серія захоплива. Вартий того, щоб переглянути. Шкода, що їх пригоди закінчилися, бо другий сезон навряд буде таким самим непередбачуваним