Kino4ua.com
PG-13

Якщо я залишусь

Рік:
Ор. назва:
If I Stay
Країна:
США
Режисер:
Р. Дж. Катлер
Тривалість:
01:46:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм з елементами містики, відзнятий за однойменним твором американки Гейл Форман. Головна героїня, Мія, сімнадцятирічна талановита музикант-віолончеліст, яка мріє стати популярною в музичному середовищі. Бойфренд дівчини Адам - рок-виконавець, ніжно люблячий Мію. Як видно, все в житті молодої Мії складалося досить гармонійно, але лише до певного моменту. Одного разу вона знайомиться з відомим гастролюючим музикантом. Тепер її раніше майже бездоганне життя просто руйнується. Коли машина, де знаходилася Мія зі своєю сім'єю, розбилася, загинули всі крім дівчини. Дивом виживши в жахливій автокатастрофі, героїня залишається в несвідомому стані, і життя її перебуває під питанням. Якщо фізичне тіло Мії залишається в палаті госпіталю, то її дух блукає в пошуках істини між двох світів. Чи варто почати нове життя, переоцінивши її, або краще піти слідом за своїми рідними на той світ? Непроста дилема, вирішити яку належить дівчині. ©Kino4ua Якщо я залишусь 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?