Kino4ua.com
R

Крихітка

Рік:
Ор. назва:
Laggies
Країна:
США
Режисер:
ЛІн Шелтон
Тривалість:
01:39:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головній героїні фільму «Крихітка» Меган (Кіра Найтлі) вже 30 років, але вона ніяк не хоче ставати дорослою. Вона часто зустрічається зі своїми колишніми однокласниками. На їх фоні вона виглядає дуже безглуздо. У неї немає постійної роботи і прагнення піднятися по кар'єрних сходах. У неї тривалі відносини з цікавим чоловіком, але вона не хоче будувати з ним серйозні відносини. Ймовірно, молода людина сама прийшла до думки, що необхідно прийняти важливе рішення, запропонувавши їй свою руку і серце. Ніяк не відповівши на це, наша героїня на тиждень збігає від хлопця. З собою вона взяла молодшу сестричку Анніку. Події та пригоди, що сталися за цей час, змушують її зовсім по іншому дивитися на звичний уклад свого життя. Вона повернулася додому до свого хлопця абсолютно іншою людиною. Як вона пояснить свою безглузду втечу? ©Kino4ua Крихітка 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?