Kino4ua.com
R

Людина листопада

Рік:
Ор. назва:
The November Man
Країна:
США
Режисер:
Роджер Дональдсон
Тривалість:
01:48:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм з захоплюючим сюжетом про спеціально підготовленого співробітника ЦРУ. Герой, звичайно ж, колишній агент, але, як загальновідомо, фахівцю такого рівня підготовки непросто відійти від справ. Пітера Деверо просить приїхати його колишнє керівництво, звісно, не для розваги, а щоб ознайомити його з новим надзавданням, яке крім Пітера доручити нікому. Противниками героя стають не тільки сторонні для нього люди, але і близька йому людина на ім'я Мейсон, якого він особисто навчав премудростям довічної місії спеціального агента. Непросто виконувати складну роботу, а коли ще проведенню розслідування починають заважати високопоставлені чиновники не тільки Росії, але і своєї країни, то довести завдання до логічного завершення дійсно під силу виявляється тільки екс - агенту Пітеру Деверо. У підсумку, йому вдається врятувати головного свідка - Еліс. Але після цього по сліду Пітера для його ліквідації відправляють найталановитішого колишнього підлеглого. ©Kino4ua Людина листопада 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?