Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ямакасі. Нові самураї

Рік:
Ор. назва:
Yamakasi. Les samouraïs des temps modernes
Країна:
Франція
Режисер:
Аріель Зейтон, Жюльєн сері
Тривалість:
01:26:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Драматичний бойовик «Ямакасі. Нові самураї» (Yamakasi - Les samourais des temps modernes) легендарного французького сценариста Люка Бессона, який вийшов в кінопрокат в 2001 році, моментально завоював серця мільйонів молодих хлопців. Саме з виходом цього фільму, світ дізнався про паркур - мистецтво переміщення і подолання перешкод. Картина про те, як чудова сімка молодих людей називають себе Ямакасі (з французької означає самураї), намагаються знайти себе за допомогою нового виду вуличного спорту. Вони стрибають з одного будинку на інший, сходять на немислимі висоти, роблять неймовірні польоти в повітрі ... Щодня, щохвилини, герої долають себе, і доводять, що, людські можливості безмежні. У кожного з них своя «фішка», своя родзинка. Їхнє життя дуже цікаве і різноманітне: вони весь час тікають від поліції, яка має намір залучити їх за порушення правопорядку на вулицях міста, а, місцева молодь, тим часом, дивлячись на своїх кумирів, намагається їх наслідувати, адже вони такі сміливі і спритні. Життя самураїв вирувала й кипіла, йшла своєю чергою, до тих пір, поки одного разу, їх маленький шанувальник не спробувала повторити дуже небезпечний трюк ... Ямакасі стоять перед вибором: порушити закон, і, ризикнувши своїми життями, врятувати хлопчика, або піти в сторону, залишивши маленького фаната вмирати. ©Kino4ua Ямакасі. Нові самураї 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?