Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ямакасі 2: Діти вітру

Рік:
Ор. назва:
Les fils du vent
Країна:
Франція
Режисер:
Жульен Сері
Тривалість:
01:30:34
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Продовження пригодницького бойовика "Ямакасі 2" (Les fils du vent) вийшов у Франції в 2004 році, завдяки режисеру Жульену Сері. Гідне продовження про пригоди молодих хлопців, які занадто захопилися паркуром і іншими екстремальними розвагами. Команда безстрашних хлопців, відома на все місто, своїми неймовірними трюками і бандитськими схильностями, відлітає в Бангкок, в пошуках пригод. Але їх подорож відразу починається, не так як гадалося. У Таїланді їх втягують у небезпечні бандитські розборки, між войовничими угрупованнями за розділ територій. Тепер хлопцям загрожує реальна небезпека, їм необхідно врятувати власні життя. Вони, як завжди, можуть розраховувати тільки на свої сили, але їх акробатичні здібності і дивовижне безстрашність, неодмінно повинні їм допомогти, зберегти життя. Тутешні звичаї і спосіб життя, сильно відрізняється, від того до чого звикли друзі. Їм досить складно зрозуміти східне мислення бандитів, і їх погляд на справедливість. Чи зможуть сміливі ямакаси пройти ще одне випробування і залишитися в цілості й схоронності. ©Kino4ua Ямакасі 2: Діти вітру 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?