Kino4ua.com
480p
PG-13

До смерті красива (1 - 6 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Drop Dead Diva
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Ланж, Джеми Беббіт, Девід Петрарка
Тривалість:
00:43:04
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - SET
Сексуальна, але дуже дурна особа, яка працює фотомоделлю, помирає такою ж безглуздою смертю! Вона не потрапить ні до Сатани, ні до Бога, так як нічого з себе не представляє. Про неї не можна сказати ні погано, ні добре, але можна сказати одне - вона дуже любить життя! Може бути саме тому, в її мозку з'явилася думка про те, як вона може повернутися на Землю. Є одне маленьке але - жахливо красива Деб після смерті потрапляє в абсолютно недосконале тіло - тільки що загиблої юриста Джейн Бінг. Але зате переймає її цінні знання та досвід. Тепер Деб належить вирішувати судові справи, які вела Джейн, і ще більш тяжка ноша - адже в цю ж юридичну фірму влаштовується її молодий чоловік Грейсон Кент, який тільки що проводив її в останній путь ... ©Kino4ua До смерті красива (1 - 6 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
1 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. красива
    красива
    28 липня 2022 16:04
    + 0 -
    а де другий сезон
  2. Kovalenko
    19 квітня 2020 17:01
    + 0 -
    Вибачаюсь, але мушу зауважити, що українською мовою, правельний переклад "До смерті вродлива", а не "До смерті красива".