Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Вовченя (1 - 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Teen Wolf
Країна:
США
Режисер:
Расселл Малкахі
Тривалість:
00:41:04
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ (s2); Субтитри (s1) / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Скотт захоплювався лакроссом і ніколи не виділявся серед сотень інших хлопців. Звичайне життя з мамою, цілком стандартне хобі, ніяких екстраординарних захоплень ... Здається, життя не мала ніяких передумов до зміни ситуації. Однак раптове зникнення подруги Скотта зробило на нього неймовірно великий вплив. Пошуки не приносили ніяких результатів, тому Скотту Макколею довелося самостійно шукати подругу. Хлопець був повністю впевнений, що здатний знайти її в поодинці. Однак ліс - дуже небезпечне місце, особливо в нічний час доби. У цьому Скотт переконався на власному досвіді. Коли хлопець бродив по стежках, на нього раптово напав небачений звір. Скотт повернувся додому, рани від укусу гоїлися неймовірно швидко, і поки нічого незвичайного не відбувалося. Ближче до ночі головний герой відчув, що з ним відбувається щось дивне. Він стає справжнім перевертнем, і історія починається ... ©Kino4ua Вовченя (1 - 6 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. blackCAT999
    21 вересня 2020 11:04
    + +33 -
    чому тільки 2 сезон українською? tired_face angry