Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Не ті хлопці (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Wrong Mans
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джим Філд Сміт
Тривалість:
00:29:04
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, SNK-TV
Це новий серіал з Британії, який розповідає про будні співробітників ВВС. Головними героями стають звичайні офісні працівники, життя яких різко змінюється, після того, як вони відповіли на дзвінок, що призначався зовсім не їм.
Так Сем одного разу знайшов чужий мобільний телефон на дорозі, після того, як побачив серйозне ДТП. Вражений картинами аварії чоловік на автоматі натиснув на «відповідь» і почув у слухавці наступну загрозу: "Якщо ти не прийдеш сюди о п'ятій годині, то твоя дружина буде убита".
Сем дуже хоче якомога швидше розібратися з цією ситуацією, але натхненний другим героєм Філом, вирішує все ж відправитися на порятунок чужої дружини.
Так і починаються всі найдивніші події, в яких раз у раз виявляються замішані різні підозрілі особи. Намагаючись врятувати свої життя і близьких, двом героям доводиться ухилятися від куль і рятуватися втечею. ©Kino4ua Не ті хлопці (1, 2 сезон) 2013-2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?