Kino4ua.com
480p
R

Край пекла (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
South of Hell
Країна:
США
Режисер:
Елай Рот
Тривалість:
00:42:04
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Хтось вірить в існування містичної темної сили, хтось навіть не замислюється над тим, що поруч з людьми може бути сусідами справжнє зло. І лише небагато знають напевно - наш світ має набагато більшу кількість різноманітних ликів, і надприродне в ньому відбувається регулярно. Головна героїня серіалу «Край пекла» одна з тих, хто практично щодня дивиться злу в очі. Марія - тридцятирічна мисливиця на демонів, яка навіть заробляє цим на життя. Не так давно дівчина відкрила в собі дивовижні здібності, що допомагають їй вступати в протистояння із зловісними монстрами. Однак, поки героїня допомагає іншим людям боротися зі злом, її душу зсередини пожирає власний демон по імені Ебігейл. В деякій мірі саме завдяки цьому надприродному паразиту дівчина і здобуває всі свої перемоги. Її демон харчується тим злом, над яким Марія бере вгору. Але при цьому у Ебігейл є власні плани на тіло і душу героїні. Кожен день між ними розгорається чергова боротьба, яка в будь-який момент може стати останньою. І якщо дівчина програє цю війну, то назавжди втратить як власне тіло, так і можливість боротися зі злом, що вже стало для неї сенсом життя. ©Kino4ua Край пекла (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?