Kino4ua.com
HD 720p
R

Непридатні до побачень (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Undateable
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Адам Штікель
Тривалість:
00:22:09
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaidaKo
Героєм серіалу виявляється молодий хлопець Джастін, у якого є друзі, але немає дівчини. А вся складність в тому, що юнаки повні дурні в любовних справах. Як підійти до прекрасних незнайомок і познайомитися з ними їм невідомо, а що взагалі їм говорити - це взагалі загадка. Навіть перший поцілунок не у всіх у них траплявся. Друзі вже зовсім розчарувалися в собі і вирішили, що на все подальше життя залишаться одинаками. Але удача посміхнулася їм в той період, коли до Джастіну в гості приїжджає Денні Биман - справжній мачо, перед яким жодна молода особа не зможе встояти. Тут то і належить повеселитися і посміятися від душі, так як новий друг намагається навчити хлопців амурним зваблюванням. Однак чи вийде з цього що-небудь, адже невдахи вже не вірять в себе?! ... ©Kino4ua Непридатні до побачень (1, 2, 3 сезон) 2014-2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?