Kino4ua.com
PG

Легенда

Рік:
Ор. назва:
Legend
Країна:
Великобританія
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
01:33:43
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Сюжет фентезійного фільму «Легенда» починає розвиватися в той момент, коли владний володар Темряви вирішує занурити весь світ в пітьму. І щоб здійснити задумане в реальність, він посилає своїх вірних гоблінів вбити останніх єдинорогів.

Одночасно з цим нам розповідають про принцесу Лілі, яка регулярно ходить в ліс для того, щоб зустрічатися з мандрівником Джеком. Він вчить прекрасну принцесу мові тварин, сподіваючись, що вона навчиться розуміти їх точно так же, як і він. І саме в цей день він вирішує, що прийшов час показати їй пишність єдинорогів. Опинившись поряд з величними істотами, вони із захватом спостерігають за їх поведінкою, навіть не уявляючи, що гобліни готують засідку. В цей же час Лілі вирішує перевірити Джека і просить дістати з озера втрачене кільце. Одночасно з цим гобліни розправляються з єдинорогом, а в лісі настає зима. ©Kino4ua Легенда 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?