Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Крок вперед / Крок уперед 5. Все або нічого

Рік:
Ор. назва:
Step Up All In
Країна:
США
Режисер:
Тріш Сі
Тривалість:
01:51:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм про танцюристів і їх прагненнях добитися слави. Танець - це диво, коли ти занурюєшся в ритм, в рух - ти вільний. Команда Шона, переконана в своїх силах, намагається підкорити Лос-Анджелес, але не витримує конкуренції і повертається в Майамі. Шон не бажає залишити мрію завоювати Лос-Анджелес і знаходить цікаве рішення - "The Vortex". Найбільший конкурс, головним призом якого є контракт на 3 роки на виступи переможців у Вегасі. Упустити такий шанс для Шона неприйнятне, тому він звертається за допомогою до старого друга і колеги Лося. Лось допомагає зібрати нову команду Шону. Тепер команда зі старих вуличних "бійців" зібрана. Але є перешкода - зустріч з "Похмурими лицарями", які ще недавно обійшли команду Шона на одному з кастингів. Бій обіцяє бути спекотним, адже конкурентів багато. Командам треба буде пройти три етапи, результатами яких буде перемога лише однієї.
Але що робити танцюристам, щоб їхня мрія збулася, коли з'являється інформація про те, що все вирішено заздалегідь і переможець вже відомий? ©Kino4ua Крок вперед / Крок уперед 5. Все або нічого 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?